TC. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK 26.04.2013 TARİH İŞLETME KAYIT NO TR 01 – K 009039 İLE TÜRK GIDA MEVZUATINA UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
DAYANIKLILIK
DEPOLAMA VE SAKLAMA KOŞULLARI
İSTİFLEME VE SEVKİYAT KURU ORTAMDA 23 ‘ C MAKSİMUM AGIRLIKLARDA PERİYOTLARLA DAHİLİNDE STANDART TESTLERLE YAPILMAKTADIR.
İSTİFLEME VE SEVKİYAT DURUMU ÖZELLİKLERİ (ŞEFAF STANDART VE YUMUŞAKLIK ) DİKKATE ALINMALIDIR.
İSTİFLEME BİRÇOK DIŞ FAKTÖRE BAGLI OLDUGU İÇİN BU VERİLER BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR.
Ürün Kodu
Hacim Bilgisi
Birim
Ağırlık (gr)
En (mm)
Boy (mm)
Yükseklik (mm)
Hammadde (pp)
Dolum Hacmi (ml)
Baskı Seçenekleri
YVS-20000
Kapak Altı Hacim :
22100 ML
Silme Hacim :
22000 ML
Gövde
728
315
355
355
PP
non
U IML
Kapak
190
330
330
355
PP
non
TAM SARMA IML
Kulp
20
2
55
non
PP
non
YARIM SARMA IML
Toplam
938
TABAN IML
EBATLAR : -2*2 mm
HACİM : 2% ml
AĞIRLIK : -1*1% gr
KAPAK IML
PAKETLEME
KULLANILAN PALET : TAHTA
PALETTEKİ GÖVDE SAYISI : 234
2 ADET BAĞLAMA 2 KAT STRECH SARGILI BİÇİMDE 25'Lİ MAVİ POŞET SARILI SEVK EDİLMEYE UYGUN OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR.
KULLANILAN PALET ÖLÇÜLERİ :
100*130
PALETTEKİ KAPAK ADET SAYISI : 468
PERFORMANS
Sıcak Dolum : Sıcak dolum için seçilen ambalaj çok iyi bir ısı direncine sahip olmalıdır.Plastik ambalajlarda dolum sıcaklıgı sonrasında istifleme ile ilgili olarak ürün istiflemesinin yapabilmesi için uygun ortam ısısının oluşması gerekmektedir.Plastik ambalajın uygun istifleme dayanımına ulaşması için ürün ve ambalajın soğuması gerekmektedir.
Soğuk Havalarda : Standart olarak üretilen şefaf ve beyaz hammaddeler 0 ‘ c nin altında kırılgan hale gelmektedir. 20 ‘ C ve altındaki uygulamalar için özel karışımlı hammaddeler gerekmektedir.
Raf Ömrü : Bu bilgi formundaki teknik özellikler uygun depolama ve saklama koşulları teslim tarihinde itibaren 12 aydır. Amabalajlar güneş olmayan kuru bir yerde belirtilen istifleme miktarını aşmayacak şekilde kapalı ortmada saklanmalıdır.