YV-10000 10 LT PLASTİK KOVA

HAMMADDE

HAMMADDE SEÇENEKLERİ : % 100 PP

MASTERBACH RENKLER : % 100 PP ORGANİK MADDELER VE İNORGANİK MADDELER

ONAYLAR

TC. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK 26.04.2013 TARİH İŞLETME KAYIT NO TR 01 – K 009039 İLE TÜRK GIDA MEVZUATINA UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

DAYANIKLILIK

DEPOLAMA VE SAKLAMA KOŞULLARI

İSTİFLEME VE SEVKİYAT KURU ORTAMDA 23 ‘ C MAKSİMUM AGIRLIKLARDA PERİYOTLARLA DAHİLİNDE STANDART TESTLERLE YAPILMAKTADIR.

İSTİFLEME VE SEVKİYAT DURUMU ÖZELLİKLERİ (ŞEFAF STANDART VE YUMUŞAKLIK ) DİKKATE ALINMALIDIR.

İSTİFLEME BİRÇOK DIŞ FAKTÖRE BAGLI OLDUGU İÇİN BU VERİLER BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR.

Ürün KoduHacim BilgisiBirimAğırlık (gr)En (mm)Boy (mm)Yükseklik (mm)Hammadde (pp)Dolum Hacmi (ml)Baskı Seçenekleri
YV-10000Kapak Altı Hacim :
10100 ML

Silme Hacim :
10000 ML
Gövde256268252252PPnonU IML
Kapak6226326313PPnonTAM SARMA IML
Kulp1026458nonPPnonYARIM SARMA IML
Toplam328TABAN IML
EBATLAR : -2*2 mmHACİM : 2% mlAĞIRLIK : -1*1% grKAPAK IML
PAKETLEME
KULLANILAN PALET : TAHTAPALETTEKİ GÖVDE SAYISI : 10002 ADET BAĞLAMA 2 KAT STRECH SARGILI BİÇİMDE 25'Lİ MAVİ POŞET SARILI SEVK EDİLMEYE UYGUN OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR.
KULLANILAN PALET ÖLÇÜLERİ : 100*130PALETTEKİ KAPAK ADET SAYISI : 2000

PERFORMANS

Sıcak Dolum : Sıcak dolum için seçilen ambalaj çok iyi bir ısı direncine sahip olmalıdır.Plastik ambalajlarda dolum sıcaklıgı sonrasında istifleme ile ilgili olarak ürün istiflemesinin yapabilmesi için uygun ortam ısısının oluşması gerekmektedir.Plastik ambalajın uygun istifleme dayanımına ulaşması için ürün ve ambalajın soğuması gerekmektedir.

Soğuk Havalarda : Standart olarak üretilen şefaf ve beyaz hammaddeler 0 ‘ c nin altında kırılgan hale gelmektedir. 20 ‘ C ve altındaki uygulamalar için özel karışımlı hammaddeler gerekmektedir.

Raf Ömrü : Bu bilgi formundaki teknik özellikler uygun depolama ve saklama koşulları teslim tarihinde itibaren 12 aydır. Amabalajlar güneş olmayan kuru bir yerde belirtilen istifleme miktarını aşmayacak şekilde kapalı ortmada saklanmalıdır.

Alerjan Bilgisi : Alerjan maddeler içermemektedir.

EN TR